به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این همایش در چهار محور کشاورزی، صنعتی، بازرگانی و گردشگری برگزار میشود، افزود: هدف اصلی از برگزاری این همایش، شناسایی منابع و استعدادهای مختلف در این زمینه است.
وی ادامه داد: آنچه که بیش از همه در برگزاری این همایش بر روی آن تأکید داریم، این است که مدیران در این سیستم به بیان تجربیات موفق و مشکلات خود پرداخته و آمارهای موفقی که دارند را ارائه دهند که در همین راستا این اقدامات به صورت پانلهایی با حضور مدیران بخش صنعتی و خصوصی برگزار خواهد شد تا در کنار هم به بیان تواناییهای خود بپردازند.
افشارچی از اجرای طرح آمایش آموزش عالی در زنجان خبر داد و افزود: تنها 14.1 درصد از سهم آموزش عالی متعلق به دانشگاههای وابسته به وزارت علوم و تحقیقات است که در تلاشیم این میزان به بالای 16 درصد برسد
افشارچی را از نظام آموزشی استان 38 درصد و دانشگاه آزاد را 6/25 درصد عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه دانشگاههای مادر در مراکز استانها موظف به تهیه و تدوین طرح آمایش آموزش عالی شدهاند، در استان زنجان نیز این طرح در حال تدوین و تهیه است.
رئیس دانشگاه زنجان گفت: این نظام مبتنی بر حرکت مردم است و با توجه به اینکه این نظام مردم را پشت سر خود داشته است، به همین خاطر دشمنان در طول سه دهه نتوانستهاند آسیبی به این نظام وارد کنند.
افشارچی با بیان اینکه هرگاه مردم به سیستم اعتماد کنند، آن نظام حتماً ادامه پیدا خواهد کرد، ادامه داد: پیشرفتهای علمی نیز از این قضیه جدا نیست، چرا که علم مبنای استقلال سیاسی کشور است و اگر استقلال علمی داشته باشیم، به تبع آن استقلال سیاسی هم خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه بحث توسعه کمی بخش آموزش عالی بهعنوان سیاست مهم و کلیدی در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مورد تأکید قرار گرفت، یادآور شد: در سالهای اخیر توجه به بحث کیفی در آموزش عالی مورد تأکید قرار گرفته و سعی شده است با تدوین طرح آمایش آموزش عالی، توسعه کیفی آموزش عالی نیز مورد توجه باشد.
رئیس دانشگاه زنجان گفت: دانشگاه زنجان مجوز پنج رشته دکترا در رشته جدید الکترونیک، مکانیک، زراعت، شیمی و فیزیک و گیاه پزشکی را اخذ کرد و با افزودن این تعداد رشته، رشته های دکترا در این دانشگاه به 10 رشته افزایش یافت.
افشارچی افزود: ساختار مستقل معاونت فرهنگی در دانشگاه زنجان استقرار یافت و قبل از این معاونت فرهنگی و دانشجویی متمرکزبود ولی در حال حاضر معاونت فرهنگی، مسائل فرهنگی را با کیفیت بسیار بالایی با نیروهای مجرب تحت الشعاع قرار داده و فعالیت می کند.
وی ادامه داد: معاونت فرهنگی در دانشگاه به عنوان سیستم اجرایی و هماهنگ کننده مستقر است و کارهای فرهنگی را انجام می دهد.
رئیس دانشگاه زنجان گفت: مهندسی فرهنگی و جامعه فرهنگی در کشور وجود ندارد و لذا باید این سیستم را در استان ایجاد کنیم و راهکارهای مناسب را برای این سیستم انجام دهیم.
نظر شما